Geely vs BMW: на трасі Дніпро-Павлоград сталась аварія!

Geely vs BMW: на трасі Дніпро-Павлоград сталась аварія!
9565 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сьогодні просто посеред траси лоб до лоба зіштовхнулись Geely та BMW. Поліціянти розповіли, що BMW прямував з боку Новомосковська. А сама аварія трапилась на виїзді з Підгороднього в бік Павлограду. За свідченням очевидців в аварії винен водій Geely, який не дав дорогу BMW, хоча за правилами дорожнього руху саме він мав це зробити. Цього разу все не обійшлося. Сильні тілесні пошкодження отримали всі, хто був у салоні BMW. Жінка, яка сиділа на пасажирському місці сильно вдарилась головою об переднє скло. А водій має багато травм та так само моє пошкодження голови.

Поліція розбирається в тому, що сталося. Коли стануть відомими всі деталі слідства, вони повідомлять про це. Постраждалим надали усю необхідну медичну допомогу, наразі їхнім життям нічого не загрожує. А ми нагадуємо, що в Дніпрі все частішими стали випадки дорожньо-транспортних аварій.

Нещодавно зіштовхнулись Renault й таксі Bolt. Це трапилось сьогодні, приблизно о 8 ранку. В цьому випадку винним виявився водій таксі. Він не пропустив автівку, яка рухалась в позиції, яку варто пропускати. Але там все завершилось без летальних випадків. Трохи пошкодили самі авто, проте водії та пасажири цілі та неушкоджені.

Мої відео