Молода поп-виконавиця EDNY та хіп-хоп артист ХАС презентують спільну роботу – сингл «ПОРУЧ»

Молода поп-виконавиця EDNY  та хіп-хоп артист ХАС презентують спільну роботу – сингл «ПОРУЧ»
300370 ПЕРЕГЛЯДІВ

«Коли я уявляла звучання пісні та вперше замислилась про featuring, то одразу ж подумала про ХАСа. Своєю творчістю я намагаюсь сказати «будь трушним! таким, який ти є». І ХАС саме такий — чесний і трушний”, — ділиться Надя Гасюк (справжнє ім’я EDNY).
Так само, як і попередня робота EDNY «вразливість», сингл «поруч» пронизаний настроєм загадкової меланхолії. Історія розгортається поступово, кожна частина має різне звучання. Аналогія з почуттями, які з маленької іскри можуть перерости в справжню пожежу.

Сингл можна послухати за посиланням:


«Всім потрібен хтось поруч. Хтось, хто зможе зрозуміти без слів, підтримати, прийняти тебе таким, який ти є. Пам’ятаю, що написала цю пісню в період, коли гостро відчувала таку потребу. Коли тобі самотньо чи ти потребуєш підтримки — не бійся відкритись та звернутись по допомогу. Друг, знайомий, сім’я, кохана людина, а часом і майже незнайома людина — твій «soulmate» поруч, просто відкрий свої очі та серце».



“Коли вперше почув демо-версію «поруч», я зрозумів, що мені є що згадати на цю тему”, — розповідає ХАС. “Переді мною стояла задача вмістити історію життя в два квадрати…Тепер чекаю, щоб слухачі сказали, чи в мене вийшло. Крім того, мені здається, важко не закохатись в голос Наді, тому вам є чим зайнятись — слухайте трек по колу!”.

Разом із піснею відбулась прем’єра концептуального відеокліпу, який команда відзняла в креативному гаражі гурту Lvivdanceclub. За словами Едні, саме приміщення гаражу друзів наштовхнуло на цікавий концепт для відео, а на гру з кольорами надихнув серіал “Ейфорія”.

Автор: Роман Муха
Мої відео