Звернення Володимира Зеленського наприкінці 464-го дня війни

233729 ПЕРЕГЛЯДІВ

«Короткий звіт за цей день. Перше: провів Ставку. Нагальні безпекові питання. Очевидна жорстка реакція на загибель людей у Києві через зачинене укриття. Є доручення про перевірку захисних споруд у Києві та по всій країні. Відповідальні – міністри Камишін і Клименко. 

На жаль, і сьогодні, після всього, кияни знов і знов публікують інформацію про недоступність укриттів. Не просто про зачинені укриття, а про заварені входи в укриття, про відсутність укриттів узагалі в деяких частинах міста. Такий рівень недбалості в місті не перекрити якимись там виправданнями. 

Обговорили на Ставці й усі деталі стосовно нашої ППО – її подальшого розвитку, постачання та виробництва в Україні необхідних ракет. Український повітряний щит має бути забезпечено всім необхідним на постійній основі. Займаємося коаліцією «Петріотів» та коаліцією сучасних винищувачів – щодня активно. 

Максимум уваги – ситуація на передовій, у всіх тих точках, де зараз найжорсткіше. Не буду говорити про це детальніше: дії нашої держави, активні дії наших воїнів скажуть те, що потрібно. 

І окремо провів нараду щодо підготовки нових наших бригад, тих, які від півночі до півдня нашої держави накопичують силу».

Мої відео