lun.ua - ТОВ "ДОБРОГРАД ІНВЕСТ" - ЖК «Піонерський Квартал 2» - що приховують від покупців житла?

lun.ua - ТОВ "ДОБРОГРАД ІНВЕСТ" - ЖК «Піонерський Квартал 2» - що приховують від покупців житла?
222983 ПЕРЕГЛЯДІВ

Інформаційне агентство УКРАЇНА ІНФОРМ застерігає громадян України, які планують придбати житло детально перевіряти інформацію про забудовника та використовувати юридичну допомогу при цьому.

Небайдужий житель Києва поділився інформацією, яку варто прочитати кожній особі, яка планує придбати житло.

30.01.2022 о 14:15 герой нашої статті зайшов на сайт lun.ua і в категорії "Пошук" вирішив знайти інформацію стосовно ЖК "Піонерський Квартал 2", який знаходиться в смт Чабани, на вулиці Машинобудівників, 16.

Відкривши розділ «Документи» на сайті lun.ua, він побачив інформаційне повідомлення про ознаки проблемності з документами на земельну ділянку.

У розділі "Документи" на земельну ділянку зазначені кадастрові номери усіх земельних ділянок на яких будується сам ЖК. 

Після перевірки вищевказаних кадастрових номерів виявилось, що ці земельні ділянки перебувають під арештом від 28.12.2021 (Ухвала Святошинського районного суду у місті Київ, номер ухвали: 759/29/215/21, Стаття 364, частина 1, посилання на ухвалу).

Суть арешту землі полягає в тому, що Чабанівська сільська рада віддала землю для ТОВ "ДОБРОГРАД ІНВЕСТ" Код ЄДРПОУ 38559416, що належать держпідприємству ДП "ДГ "ЧАБАНИ" ННЦ "ІЗ НААН" для ведення сільськогосподарської діяльності під будівництво ЖК.

Можливо керівництво ТОВ "ДОБРОГРАД ІНВЕСТ" Код ЄДРПОУ38559416на цей момент незаконним шляхом і підробкою документів заволодів цією землею. Справжній власник землі – ДП "ДГ "ЧАБАНИ" ННЦ "ІЗ НААН", згідно з вищезгаданою ухвалою.

Після ознайомлення з ухвалою про арешт, герой статті повернувся до сайту lun.ua та побачив, що повідомлення «Ознаки проблеми з документами земельної ділянки» зникли з ЖК «Піонерський Квартал 2».

ЖК «Піонерський Квартал 2»

Інформацію для lun.ua стосовно документів по ЖК підготувала Адвокатське об'єднання Constructive Lawyers.

Герой нашої статті вважає, що можливо Адвокатське об'єднання Constructive Lawyers за "позадоговірну" винагороду від ЖК "домовилися" з порталом lun.ua з інформацією, що буде негативно впливати на імідж забудовника та продажі квартир на чужій землі.

ЖК «Піонерський Квартал 2»

Не дивлячись на те, що ЖК будується на землі без відповідних дозволів, на землі, яка згідно з документами призначена для агропромисловості (структура землі не може бути для забудови), забудовник, приплачує рекламу на порталі lun.ua та інших й продовжує продавати квартири людям приховуючи реальні проблеми.

Застерігаємо усіх людей, які мають наміри придбати житло, максимально ретельно перевіряти усю інформацію, що пов’язана з такої відповідальною покупкою.

Теги: lun.ua,ЖК «Піонерський Квартал 2»,ТОВ ДОБРОГРАД ІНВЕСТ, Адвокатське об'єднання Constructive Lawyers
Мої відео