Повідомлено про підозру підсанкційному «міністру транспорту днр», який відповідає за забезпечення технікою окупантів так званим сухопутним коридором

Повідомлено про підозру підсанкційному «міністру транспорту днр», який відповідає за забезпечення технікою окупантів так званим сухопутним коридором
313597 ПЕРЕГЛЯДІВ

За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури громадянину рф заочно повідомлено про підозру у посяганні на територіальну цілісність та недоторканність України (ч. 2 ст. 110 КК України).

У травні 2023 року росіянин почав добровільно співпрацювати з окупаційною адміністрацією «днр». Чоловік вирішив змінити крісло начальника Головного управління автомобільних доріг Нижегородської області на псевдопосаду «міністра транспорту» у фейковій республіці.
 
 
Отримавши від кремлівських маріонеток «міністерський портфель», він долучився до впровадження на тимчасово окупованій частині Донеччини федерального законодавства. Підозрюваний бере участь у розгляді відомчих питань на засіданнях самопроголошеного уряду, видає злочинні накази і підписує нікчемні документи.
 
Головні зусилля у своїй роботі він сконцентрував на створенні так званого сухопутного коридору між державою-агресором і захопленими територіями України, включаючи АРК Крим. Через ці транспортні артерії до російських підрозділів надходить озброєння, яким вони вбивають українців.
 
Досудове розслідування - ГУ СБУ в Донецькій та Луганській областях. 
 
Чоловік, на якого накладено санкції РНБО, перебуває у розшуку. Максимально йому загрожує 10 років за ґратами з конфіскацією майна.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
Мої відео