За позовом Миколаївської спецпрокуратури до держбюджету буде стягнуто понад 800 тис грн пені та штрафу

За позовом Миколаївської спецпрокуратури до держбюджету  буде стягнуто понад 800 тис грн пені та штрафу
381366 ПЕРЕГЛЯДІВ

Господарський суд Хмельницької області 20.09.2021 задовольнив позов керівника Миколаївської спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері про стягнення з приватного підприємства пені та штрафу на загальну суму понад 800 тис. грн за неналежне виконання договірних зобов’язань.

Встановлено, що у жовтні 2019 року між військовою частиною та одним з комерційних підприємств Хмельницької області укладено договір про поставку Мобільної збірно-розбірної модульної споруди спеціального призначення, з метою використання на військовому полігоні.

Однак, незважаючи на положення законодавства та умови договору, вказане підприємство вчасно свої зобов’язання не виконало, чим завдало шкоду економічним інтересам держави.

Таким чином, суд підтвердив позицію прокурора й зобов’язав підприємство перерахувати до державного бюджету грошові кошти в сумі понад 800 тис. грн за неналежне виконання умов договору.

Наразі Миколаївська спеціалізована прокуратура у військовій та оборонній сфері вживає заходи з метою реального виконання рішення суду.

Теги: Миколаївська спеціалізована прокуратура у військовій та оборонній сфері,пеня,штраф,бюджет,позов задоволено,Миколаїв
Мої відео