Сімейна наркоторгівля в Одесі

Сімейна наркоторгівля в Одесі
273670 ПЕРЕГЛЯДІВ

В Одесі було викрито сімейний бізнес зі збуту наркотиків. Зловмисницями виявились дві жінки – 55-и та 38-ми років, які до того ж є матір'ю та донькою.

Працівники головного управління Національної поліції в місті Одеса провели затримання жінок у їх будинку, де вони й займалися організацією правопорушення. Прямо вдома, в Малиновському районі Одеси, вони фасували наркотичні речовини та керували їх збутом. Для цього вони взяли собі в підпільники кілька знайомих чоловіків.

За допомогою своїх протиправних дій жінки отримували достатньо великий прибуток. Встановлено, що кожен місяць збувалися близько 1500 доз. І таким чином кожен місяць зловмисниці отримували до 400 тисяч гривень.

Було проведено ряд обшуків. Так, у правопорушниць знайшли докази злочину у вигляді доз канабісу, метадону та опію. Окрім того, у осіб, що допомагали жінкам у збуті наркотичних речовин, знайшли гроші, банківські карти, телефони, а також безпосередньо наркотики. Ці обшуки проводилися за участі Департаменту боротьби з наркозлочинністю Миколаївської та Херсонської областей, кількох підрозділів "КОРД", поліції особливого призначення, тактичної поліції та кінологів. Загалом було проведено 22 обшуки, що були санкціоновані судом.

Наразі шість осіб вже отримали підозру. Майже всіх із них затримано та обирається запобіжний захід. Попередньо це може бути тримання під вартою. Загалом правопорушникам загрожує відповідальність за частиною 3 статті 307 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво та збут наркотиків, що вчиняється групою осіб). За цей злочин можливе покарання від дев'яти до дванадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Мої відео