Жителя Миколаївщині засудили за зберігання 9 кілограмів канабісу

Жителя Миколаївщині засудили за зберігання 9 кілограмів канабісу
221754 ПЕРЕГЛЯДІВ

За даними розслідування було встановлено, що в одному з селищ Вознесенського району співробітниками поліції під час обшуку приміщення було знайдено 9 кілограмів канабісу, та 90 кущів рослини виду коноплі.Як зазначає Вознесенська окружна прокуратура, у суді признали винним 45- річного чоловіка, що проживає у місті Вознесенськ

. Чоловік зберігав 9 кілограмів канабісу та виростив 90 кущів коноплі Затримали чоловіка за незаконний посів, вирощування коноплі, а також за незаконне виготовлення, придбання та зберігання наркотиків з ціллю їх подальшого збуту, в особо великих розмірах.(ч.2 ст.310 та ч.3 ст.307 Кримінального Кодексу України).

За даними розслідування було встановлено, в одному з селищ Вознесенського району співробітниками поліції під час обшуку приміщення було знайдено близько 9 кілограмів канабісу, та 90 кущів рослини виду коноплі. У суді своєї провини у злочинні чоловік не визнає. Вознесенський міськрайонний суд признав жителя Миколаївщини винуватим та призначив покарання у вигляді 9 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Поки що вирок не набув чинності, триває апеляція




Мої відео