Директора товариства судитимуть за заволодіння понад 5,7 млн грн бюджетних коштів під час закупівлі міських автобусів

Директора товариства судитимуть за заволодіння понад 5,7 млн грн бюджетних коштів під час закупівлі міських автобусів
343779 ПЕРЕГЛЯДІВ

Прокурори Київської обласної прокуратури затвердили та скерували до суду обвинувальний акт стосовно директора товариства з обмеженою відповідальністю за фактами заволодіння бюджетними коштами та службового підроблення  (ч. 5 ст. 191,  ч. 1 ст. 366 КК України).

Згідно з матеріалами слідства, обвинувачений продав комунальному підприємству Вишгородської міської ради два вживаних автобуса під виглядом нових. З метою  заволодіння бюджетними коштами, він зазначив недостовірну інформацію щодо їх технічних характеристик в офіційних документах.

На підставі акту приймання-передачі,  на рахунок товариства перераховано понад 5,7 млн грн бюджетних коштів. Таким чином, спричинено збитки комунальному підприємству на вказану суму.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювалося слідчими ГУ Нацполіції в Київській області за оперативного супроводу УСР в Київській області ДСР Нацполіції України.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Мої відео