Судитимуть експрацівницю поліції з Маріуполя, яка перейшла на бік ворога

Судитимуть експрацівницю поліції з Маріуполя, яка перейшла на бік ворога
391792 ПЕРЕГЛЯДІВ

Прокурори Донецької обласної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт стосовно експрацівниці правоохоронного органу за фактом державної зради (ч. 2 ст. 111 КК України).

У період з лютого по березень 2022 року інспекторка відділу проходження служби управління кадрового забезпечення ГУНП в Донецькій області зрадила присязі на вірність Українському народові. Лейтенант поліції обійняла посаду «виконувача обов’язків інспектора служби у справах неповнолітніх Орджонікідзевського районного відділу Маріупольського гу мвс днр».
 
 
Отримавши владні повноваження в підрозділі окупаційної адміністрації, вона агітувала переходити на бік ворога своїх колишніх колег. Також брала участь у публічних заходах, які проводились представниками медіа під час висвітлення подій щодо встановлення влади рф на окупованій частині Донеччини. У ході виконання наказів керівництва обвинувачена дотримується російського законодавства.
 
Звільнена з правоохоронних органів України громадянка перебуває у розшуку. Їй загрожує довічне позбавлення волі з конфіскацією майна.
 
Спеціальне досудове розслідування – ТУ ДБР, розташоване у м. Краматорську.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
Мої відео