Для поліцейського, який вимагав 6 тисяч доларів, ДБР вимагає позбавлення волі

Для поліцейського, який вимагав 6 тисяч доларів, ДБР вимагає позбавлення волі
51179 ПЕРЕГЛЯДІВ

Поліцейський вимагав шість тисяч доларів США. Тепер йому загрожує повна конфіскація майна і позбавлення волі
Державне бюро розслідувань направило до суду обвинувальний акт щодо ексначальника відділу Національної поліції Волинської області. Його звинуватили у вимаганні та отриманні хабаря.
Слідчі встановили, що поліцейський вимагав від неназваного громадянина хабар у розмірі 6000 доларів США. За ці гроші правоохоронець пообіцяв, що громадянина разом із матір'ю не притягнуть до відповідальності та не конфіскують їхній автомобіль.
У лютому цього року він був затриманий, коли отримував першу частини хабаря у розмірі половини суми, яку вимагав поліцейський (три тисячі доларів США).
Відтепер йому загрожує позбавлення волі строком від 5 до 10 років. Також його можуть позбавити права займати державні посади строком до 3 років і конфіскувати майно.
Роботу над справою вели слідчі Львівського територіального управління Державного бюро розслідувань, процесуальне керівництво – прокуратура Львівської області.
Нагадаємо, раніше НАБУ оголосило про підозру шістьом особам, пов’язаним із незаконною передачею газового родовища приватній компанії.

Теги: Інформаційне агентство, новини України, новини України і світу,ДБР,незаконне збагачення,Національна поліція України
Автор: News Ukraine
Мої відео