За придбання та зберігання з метою збуту особливо небезпечного психотропу наркоділку загрожує до 12 років за ґратами

За придбання та зберігання з метою збуту особливо небезпечного психотропу наркоділку загрожує до 12 років за ґратами
16343 ПЕРЕГЛЯДІВ

За процесуального керівництва Краматорської місцевої прокуратури завершено досудове розслідування стосовно чоловіка, який обвинувачується у незаконному придбанні та зберіганні психотропної речовини з метою збуту, в особливо великих розмірах (ч. 3 ст. 307 КК України).

Досудовим розслідуванням встановлено, що 6 січня 2021 року співробітниками поліції проведено огляд речей у 38-річного місцевого мешканця, який щойно отримав посилку в одному з відділень поштової доставки.

У картонній коробці, відправленій невстановленою особою з м. Києва, виявлено полімерний пакунок з особливо небезпечною психотропною речовиною, обіг якої заборонено – PVP, загальною вагою близько 30 г. Вказаний наркотик зловмисник придбав з метою подальшого збуту.

За місцем мешкання чоловіка виявлено електронні ваги та пакети для фасування «чеків». За цінами «чорного ринку», після розфасовки та продажу PVP наркоділок мав отримати прибуток у сумі майже 24 000 грн.

Чоловіку, стосовно якого у суді з лютого 2021 року перебуває обвинувальний акт за зберігання наркотиків (ч. 2 ст. 309 КК України), загрожує від 9 до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Мої відео