У Маріуполі викрито двох чоловіків, які зберігали наркотичні та психотропні речовини з метою подальшого збуту

У Маріуполі викрито двох чоловіків, які зберігали наркотичні та психотропні речовини з метою подальшого збуту
338436 ПЕРЕГЛЯДІВ

За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури двох мешканців м. Маріуполя викрито на незаконному придбанні та зберіганні з метою подальшого збуту наркотичних засобів та психотропних речовин (ч. 2 ст. 307 КК України).

Досудовим розслідуванням встановлено, що у травні 2021 року раніше судимий за зберігання наркотиків 28-річний чоловік та його 27-річний спільник отримали через службу кур’єрської доставки посилку з психотропними та наркотичними речовинами, які у подальшому правопорушники планували збувати на території м. Маріуполя шляхом так званих закладок.

У ході санкціонованих слідчим суддею обшуків за місцями мешкання фігурантів виявлено та вилучено поліетиленові зіп-пакети, електронні ваги, банківські картки, мобільні телефони, грошові кошти у сумі 15 240 грн, препарати зовні схожі на наркотичні та психотропні речовини, а саме 300 г «PVP», 21 пігулку, що містить у своєму складі метилендіоксиметамфетамін (МДМА), 30 г канабісу і 35 г амфетаміну.

Наразі вирішується питання щодо повідомлення чоловікам про підозру.

Досудове розслідування здійснюється співробітниками відділу розслідування особливо тяжких злочинів СУ ГУНП в Донецькій області.

Мої відео