Флешмоб "Свята олімпійського прапора" відбудеться на льодові арені "Білий Барс" міста Біла Церква.

Флешмоб "Свята олімпійського прапора" відбудеться на льодові арені "Білий Барс" міста Біла Церква.
302675 ПЕРЕГЛЯДІВ

Флешмоб "Свята олімпійського прапора" відбудеться на льодові арені "Білий Барс" міста Біла Церква.

30 січня 2024 року за спільної організації Відділення НОК України в Київській області та Управління молоді та спорту Білоцерківської міської ради в приміщенні льодової арени "Білий Барс" міста Біла Церква було реалізовано Всеукраїнський проєкт Національного олімпійського комітету України "Свято олімпійського прапора".

Свято розпочалося з хвилини мовчання за загиблими захисниками та захисницям неньки України.

Після чого з вітальною промовою до гостей та спортсменів звернулися: голова Відділення НОК України в Київській області, член НОК України Ігор Малинський та начальник Управління з питань молоді та спорту Білоцерківської міської ради Олексій Копишинський. 

В промовах керівник наголосили що IV зимові юнацькі Олімпійські ігри — це четверта зимова міжнародна мультиспортивна подія і культурний фестиваль для молоді, що проходять цими днями у Республіці Корея, Протягом 14 днів за  нагороди змагатимуться понад 1900 молодих спортсменів з 80 країн світу серед яких  44 українських спортсмена. І сьгодні мы задля підтримки наших спортсменів, долучаємося до Всеукраїнської церемонії  «Свято Олімпійського прапора» з нагоди проведення ІУ зимових Юнацьких Олімпійських ігор 2024 у провінції  Конвондо. 

Право підняти Олімпійський прапор прапор було надано майстру спорту міжнародного класу з легкої атлетики, учасниці Олімпійських ігор в Токіо-2020 Дар'ї Михайловій. 

Серед почесних гостей мали честь бути присутні: виконавчий директор відділення НОК України в Київській області Вадим Гаєвий; член виконкому Відділення НОК України в Київській області, директор ДЮСШ "Юність" Володимир Корнієнко;

заступник начальника управління - начальник відділу фізичної культури та спорту управління Валентина Коросько, 

Директори КЗ БМР ДЮСШ 

Зміна - Кривошеєв Олексій, 

ДЮСШ 2- Ольга Баляснікова, 

Богатир (заступник директора) - Кравченко Марина

Олімп( заступник директора)- Головатюк Тетяна, 

Льодовий стадіон- Веред Вʼячеслав та

Керівник ДЮСОК - гімназія 15- Ірина Некрасова, а також підростаюче спортивне покоління діти- вихованці відділення фігурного катання та хокею з шайбою  КЗБМР ДЮСШ « Зміна». 

Ізюменкою свята стало передача деректорам та представникам шести ДЮСШ міста прапорів Національного олімпійського комітету України які замайорить біля спортивних шкіл Білоцерківщини на підтримку Юнацької олімпійської збірної.

На завершення присутніх чеков выступ  вихованки відділення фігурного катання  ДЮСШ «Зміна»

#НОК #КОВНОК #спорт #молодь #СвятоОлімпійськогоПрапора #БілаЦерква #ЛьодоваАренаБілийБарс

Мої відео