Юні спортсмени проєкту Olympic Dreams отримали дзюдогі від AJJF за участі посла Японії в Україні

Юні спортсмени проєкту Olympic Dreams отримали дзюдогі від AJJF за участі посла Японії в Україні
338253 ПЕРЕГЛЯДІВ

Юні спортсмени проєкту Olympic Dreams отримали дзюдогі від AJJF за участі посла Японії в Україні

 

6 березня, в Києві відбулася урочиста церемонія передачі комплектів дзюдогі учасникам проєкту міжнародних спортивних таборів Olympic Dreams від All Japan Judo Federation за участі Надзвичайного та Повноважного Посла Японії в Україні Мацуди Кунінорі. 

 

“Українські молоді спортсмени – не лише обличчя нації, а й втілення сили, відданості та волі до перемоги. Японія пишається підтримкою талановитих спортсменів з постраждалих регіонів України, бо саме в їхніх досягненнях акумулюється справжня сила волі та відповідальності перед майбутнім. Ми стоїмо поруч з українською молоддю, підтримуючи її відвагу та завзяття в боротьбі за свої мрії, навіть у найважчі часи війни”, – зазначив Надзвичайний та Повноважний Посол Японії в Україні Мацуда Кунінорі.

 

На урочистому заході також були присутні поважні гості з української сторони, серед яких віцепрезидент Федерації дзюдо України, державний тренер штатної збірної команди України з дзюдо Михайло Руденко, член НОК України в Київській області, заслужений тренер України з дзюдо,  заслужений працівник фізичного виховання і спорту України, учасник Олімпійських Ігор 1996, майстер спорту України міжнародного класу з дзюдо Карен Балаян, членкиня НОК України в Київській області, заслужений тренер України з дзюдо, майстер спорту міжнародного класу  Олександра Старкова та CEO проєкту Olympic Dreams, співзасновниця Благодійного фонду «Майбутнє – дітям» Олександра Новікова.

 

Від міста Ірпінь урочисто вручили  Надзвичайному та Повноважному  Послу Японії в Україні Мацуді Кунінорі подяку від міського голови міста Ірпінь Маркушина Олександра  та книгу «Irpin is my home», яку в майбутньому перекладуть на японську мову та календар 2024 від НОК України, на сторінках якого зруйнована спортивна інфраструктура, але досі нескорені спортсмени України. 

 

“Наш проєкт Olympic Dreams існує від самого початку повномасштабного вторгнення. За цей час нашій команді вдалося організувати спортивні табори з різних видів спорту в Ізраїлі, Греції, на Кіпрі, в Іспанії, Словаччині та Японії. Для наших юних спортсменів важливо відчувати підтримку з боку іноземних друзів, які не залишились осторонь та продовжують активно допомагати. Ми щиро дякуємо Всеяпонській федерації дзюдо та особисто пану Послу за величезний вклад у збереження українського олімпійського резерву”, – зазначила СЕО проєкту Олександра Новікова.

 

Нагадаємо, що проєкт міжнародних спортивних таборів Olympic Dreams реалізується Благодійним фондом “Майбутнє – дітям”, за ініціативи мецената фонду Анатолія Бойко. Проєкт направлений на розвиток таких видів спорту як дзюдо, футбол, гандбол, фехтування, художня гімнастика, тхеквондо, карате та інші олімпійські види спорту.

 

#НОК #КОВНОК #СПОРТ #ЯПОНІЯ #ПЕРЕМОГА #olympic_dreams

Мої відео